Какво искат мъжете в брака

Бракът е нещо, което е ангажимент и от двете страни за неопределен период от време. Ролята на мъже в успешния брак, и техните предполагаеми гледни точки за него са често погрешно неразбрани или мъжете наистина искат това, което всяка жена би искала.

Значение
Мъжете често са критикувани в това, че не разговарят с половинките си, няма комуникация след брака, което е предпоставка и то основна за разводите. И в последствие на това от "Аз не знам той какво си мисли" става на " Аз не знам той какво иска" след като няма отговор на въпросите й за това какво той иска в един брак.

Погрешни схващания
По природа мъжете са прости същества. Нуждите им са базирани на удобства и удоволствие, докато жените са по – грижовните и склонни да пренебрегват собствените си нужди в полза на техните. Това изглежда все пак тежко бреме за жените. Истината е, че мъжете не само искат, но изискват от жената в живота си да бъде щастлива, здрава и любяща като... както се досещате – майка им. Теорията, че всичко е въпрос на пол не е винаги точна. Макар, че за съжаление има много изключения от това правило, майката на един мъж е първата жена – модел за подражание, и той на подсъзнателно ниво си избира по този модел жени подходящи за него. Затова той има отрано идеалната картина на това, каква трябва да бъде жената или майката на децата му.

Теории / спекулации
Мъжете биха искали някой с качествата на майка им, обаче, те не искат тяхната половинка да поеме ролята на псевдо майка. Когато жената започва да действа в брака като някой с по висш пост, а не равен нещата отиват на зле. И тук е мястото, където комуникацията е от жизненоважно значение в брака. Неяснотата поражда хиляди съмнения и самозаключения, които в никакъв случай не са верни. Доверието се руши, а то е основният проблем при развалените бракове. И не забравяйте, че изневярата е резултат от вече разрушено доверие между съпрузите, т.е. тя съществува от двете страни на връзката. Те желаят в брака им да има доверие, което да се захранва от време на време, за да се чувстват сигурни и комфортно в дома си и до съпругата си.

Съображенията
Трябва да сте винаги откровени за нуждите си, не чакайте някой да ги отгатне, да ви пита или да налучка това което ви трябва. И от там ще имате някакъв диалог. Ако не можете и двамата да излезете доволни от това потърсете семеен консултант, който да ви помогне.

Ефекти
Всички сте чували затова, че мъжете са от Марс, а жените от Венера, т.е. нямат много общи неща. Е това не е съвсем така. Мъжете и жените са хора, и хората имат много основни нужди. Те са емоционално зависими и допълващи се и естествено искат едно и също нещо в брака. Сигурност, другар в живота, доверие, страст, уважение са ключовите съставки на всеки желан брак. Мъжете също го искат това, колкото и жените.

 
Знаци, които ви показват, че той ви харесва Вече не нужно да се чудите дали това или онова момче ви харесва или не....
15 неща, които никога не сте знаели за любовта Луди от любов Да, научно е доказано, че събитията, които се случват в...
Нещата, които една дама никога не трябва да прави на публично място Сайта AskMen.com направи проучване, кои са най – отблъскващите неща,...

Реклама