С какво жените са по – добри от мъжете

Кратко, точно, ясно и доказано във времето:

Стават все по – красиви с еволюцията
Това е доказано. Стават все по хубави, докато мъжете си остава същите. Изследвани са 2000 семейства и техните поколения и е доказано, че дъщерите на всяко следващо поколение са по – хубави от предходното.

Оцеляват в автомобилни катастрофи повече
Това е тъжно, но вярно: Мъжете са 77% по-голяма вероятност да умрат в катастрофа, отколкото жените, според проучване, направено от университета Carnegie Mellon.

По – добри са в това да търсят спокойствие и комфорт
Проучване на 2000 души показва, че една жена е много по-вероятно, в сравнение с мъжът,  да говори за проблемите си. Петдесет и три процента от жените говоря с приятелите си за тях, за разлика от 29% от мъжете.

По малко губят работните си места в рецесия
Според статистиката на Бюрото по труда в САЩ, 80% от тези, които са загубили работните си места от декември 2007 г. са били мъже.

Завършват Висше образуване по често
Да, жените са повече от мъжете в списъците на университетите, показва статистика на Министерството на образованието.

Ядат здравословно
И всичко в името на фигурата. 14000 души са проучени от Университета в Минесота, и резултатът показва, че жените избират здравословни храни, за разлика от мъжете.

С какво жените са по – добри от мъжете Имат по – силна имунна система
Битката в организма им е естрогенът. Едно проучване показва, че естрогенът дава предимство, когато става дума за борба с почти всички инфекции. Това е така, защото естроген отделя определен ензим, който често пречи на бактерии и вируси да проникнат в организма.

Живеят по – дълго
Сред населението на света тези, които са на възраст над 100 години са  жените - 85%. Като цяло, жените живеят от пет до 10 години повече от мъжете.

По – добри мениджъри са, особено в тази икономика
По принцип това е малко спорно, но едно е ясно, че жените са по – добрите шефове, защото изслушват, съпричастни са и разрешават проблемите със скоростта на светлината без значение какви трябва да са средствата за това – целта ги оправдава. 

Инвестират по – добре
Едно проучване показва, че жените имат възвращаемост на инвестициите си от 18 % в сравнение с това на мъжете, което е 11%. Това е така, защото може би те са по-внимателни с инвестиционните си решения и мисля в дългосрочен план.

 
"Далече от очите далече от сърцето” Далеч от очите не означава далеч от сърцето Тази стара поговорка "...
Какво харесват мъжете у една жена Нормално и естествено е една жена когато е сред повече хора (особено...
Етикет на срещите – какво да правите и какво не Когато излизате с някой има няколко основни правила, които винаги...

Реклама