10 лъжи, които мъжете казват на жените

Мъжете лъжат жените главно по две причини: да избегнат обяснения и да си спестят повече време за мачът, който е по – важен, отколкото да отговарят на въпросът: "Мислиш ли, че съм красива?".
Та, затова сме ви извадили най – честите добронамерени лъжи, които мъжете казват на любимите си, точно поради тези две причини:

Номер 10
Не, не изглеждаш дебела!
Тази ситуация е позната на мъжете до болка, ще излизате и тъкмо да тръгвате, тя се притеснява, че тази рокля я прави дебела и ако е така ще я смени, което ще отнеме поне още 15 минути в размишления за външният й вид и така вече сте закъснели.

За да си спестят това мъжете просто го избягват с думите "Не, разбира се, не изглеждаш дебела", последвано от "Красива си" или други ласкателните коментари.

Номер 9
Не ми харесва да ходя в стриптийз клубове.
Стриптийз клубовете, както и филмите за възрастни събуждат в мъжете първични чувства, които повечето мъже не могат да игнорират. И това е ясно на жените. Затова, за да си избегнат обяснения и скандали това е най – удобната лъжа.

Номер 8
Ще говорим за това по – късно!
Което значи никога. Просто не искат да говорят за това когато и да е било, за тях е нещо, з което не си струва да се хабят да го обсъждат.

Номер 7
Напомняш ми на Дженифър Лопес.
Комплимент като този повдига самочувствието на жената и мъжете го знаят, и го използват, за да стигнат (и в преносен и в буквален смисъл) до жената. Страхотна лъжа за свалка или ако искат да стопират някой неудобен въпрос на половинката си.

10 лъжи, които мъжете казват на жените Номер 6
Обичам твоите манджи!
Да, даже и препечените филийки са манджа. Щом са направени за вас, значи трябва да изречете тази малка лъжа, за да се почувства добре жената до вас.

Номер 5
Не мисля за други жени!
Мъжете са си природно устроени да имат повече жени, само, че в днешно време те се самоконтролират до колкото могат. Но никога в главата не им е само една жена. Мислят за тази от списанието, за тази от филма или за тази от сладкарницата. А това е лошо да си го признаеш пред половинката си, нали?

Номер 4
Можеш да използваш моят бръснач, за да си обръснеш краката.
Мъжете не обичат да делят този атрибут с никого, а мисълта за това, че тя не е идеална ги разочарова. Затова когато мъж каже това, значи бръсначът е нов и неизползван, или не е негов.

Номер 3
Обичам филмите на Мег Раян
Няма мъж (или почти), който да обича да гледа романтични комедии със сладникав привкус. Просто трябва да кажат това, за да не огорчат половинката си или ако още не им е такава да я впечатлят.

Номер 2
Обичам компанията на майка ти.
Е, няма такъв мъж. Просто иска да избегне караници и скандали, които обикновено завършват с полиция или изнасяне.

Номер 1
Съжалявам!
Независимо дали става дума за бягство от неприятна ситуация или изтръгване на аргумент в зародиш, тази дума може да бъде много удобна за мъжете. Тази малка лъжа е отстояла на времето и се е доказала на мъжете при техните кавги с жените.

 
6 начина, чрез които да накарате приятелят си да се усмихне Няма нищо по красиво да виждате усмивката на приятелят си. Такива неща...
Досието "бивши", защо трябва да е табу в една връзка?! Казвате й/ му "Още я/ го обичам" Когато говорите за бившото си...
Върнете усмивката на лицето му За да върнете усмивката му не е нужно специална церемония за целта,...

Реклама