Седем неща, които мъжете харесват в женитеОпозициите се привличат. Мъжете са като жените – генетично еднаква раса. И после идва привличането. И така те се влюбват. А останалото е история.
Но, въпреки това има някои конкретни неща, които мъжете харесват в жените и те могат да предизвикат фаталното привличане.

Когато сте естествени
Мъжете забелязват когато жената е без грим и пак е красива. Вярвайте или не мъжете предпочитат естествената красота.

Когато показвате самоувереност
Ако сте срамежлива това няма да ви отвори никакви врати. Мъжете харесват самоуверени жени, жени които знаят способностите си и отстояват своето.

Когато не хленчат прекалено много
Мъжете мразят женското хленчене. Това ги дразни. Оплакват се от това, оплакват се от онова, и т.н. Затова те веднага забелязват жена, която не се оплаква от никой и от нищо.

Седем неща, които мъжете харесват в жените

Когато сте „За” за всичко
Мъжете харесват диви жени, жени които обичат приключенията и живеят за тръпката. Такива, които имат кураж да изживеят някоя опасност.

Когато покажете, че сте независима
За мъжете една жена да е независима означава тя да е точно за тях. Мъжете са силно привлечени от силни и независими жени, за които не трябва да им показват, казват или да ги дундуркат цял живот.

Когато се смеете
Няма никакъв смисъл в това една жена да е намръщена по време на среща. Мъжете обичат весели жени, жени които са постоянно усмихнати и забавни. На едни мъж му трябва такава жена, жена която не го натоварва психически, а точно обратното.

Когато сте щастлива, че сте с него
Това е един от начините, чрез който той вижда, че искате да сте с него и това ви прави щастлива. Това го кара да се чувства желан, а която жена го накара да се почувства така, то тя за него е неустоима и желана.

 
Кои са знаците, че мъжът е влюбен Да, има няколко знаци, по които можете да познаете кога един мъж е...
Тайните на щастливата жена Никой не може да бъде щастлив всеки ден и то непрекъснато. Но според...
Осем приятеля, от които всяка жена се нуждае Основно приятелство Вие знаете, че близките приятели винаги се...

Реклама