Етикет на срещите – какво да правите и какво не

Когато излизате с някой има няколко основни правила, които винаги трябва да се спазват.
И когато знаете какво можете и какво не можете да правите на срещи и спазвате тези правила имате по – голям шанс за втора и трета среща със избраното от вас момче.

Етикет на срещите
Бързина
Не оставяйте вашата среща да ви чака, защото сте излезли 5, 10 или 20 минути по-късно. Точността е много важна за срещите, тя е признак на уважение и показва, че искате да видите този човек.

Така, че не обвинявайте трафикът за вашето закъснение, само защото не сте го предвидили и не сте излезли 20 мин. по рано. Единственото което може да извини закъснението ви при първа среща е някои неприятен инцидент – закъснение вследствие на злополука на магистралата, като сте се обадили на момчето, за да го предупредите.

Пушенето
Въпреки, че пушенето е отвратителен навик като цяло, ако вашето момче не пуши, то вие трябва да уважите това и да не пушите докато сте с него. Даже и да му поискате разрешение да пушите, той никога няма да каже, че му пречите, но няма да му е приятно никак.

Гризане на ноктите
Никога не си яжте ноктите, особено ако сте на първа среща. Това е знак за пълна липса на увереност в себе си и показва колко сте нервна, а и да не говорим, че е естетически, визуално и хигиенично грозно за жена.

Слушането
Слушайте какво ви говори събеседникът внимателно и не забравяйте казаното от него. Това е знак на уважение.

Не ругайте
Не го правете! Даже и вашият партньор да го прави, вие не го правете. Това е грозно за жена и колкото да е отворен един мъж, той няма да хареса такъв навик у една жена.

Истината

Никога не лъжете за нещо, особено ако сте обвързана, а казвате, че не сте.
 
Чужд генетичен материал Въвеждането на чужд генетичен материал във вид на сперма в половите...
Какво искат мъжете в брака Бракът е нещо, което е ангажимент и от двете страни за неопределен...
Най - полезните витамини ( мултивитамини )за жени Витамините и нуждата от тях зависят от възрастта, активността и...

Реклама